Alles om heerlijk te wonen!

ronde salontafel 

Waarom zou ik een ronde salontafel kopen?

Door een ovale of een ronde salontafel in uw kamer te plaatsen creëert u een gezellige sfeer en zorgt u er ook nog eens voor dat u de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. U kunt een salontafel vrijwel in iedere kamer neerzetten. Zo zijn ze vaak te zien in knusse en sfeervolle hoekjes of als het middelpunt van uw kamer. Denk dan aan uw woonkamer, zitkamer, pronkkamer of aan uw ontvangstruimte.

Door de cirkelvormige vorm worden deze tafels als zeer praktisch en elegant ervaren. Zo zult u zich minder snel bezeren aan puntige hoeken en is het gemakkelijker om om de tafel heen te lopen. Verder zal een bloemstuk volledig tot zijn recht komen wanneer u deze op de tafel plaatst in een mooie ronde vaas. De natuurlijke vormen blijven dan steeds terug komen in uw interieur. Tenslotte ervaren mensen ze als zeer praktisch doordat iedereen om de tafel heen kan zitten tijdens een klein feestje. Zo kunt u gezellig met iedereen praten tijdens uw feestje.

De kwaliteit van onze meubels

De meubelelen die u kunt bestellen bij Salontafels-kopen.nl zijn van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een stalen of voor een houten salontafel die ieder is afgewerkt met prachtige details. Zo hebben we verschillende tafels met een stalen frame en een glazen tafelblad of een houten frame en een stalen blad. Het is geheel afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Houd u van landelijke? Of juist van industrieel? Of toch van modern? Er is voor iedere stijl wel een geschikte tafel te vinden in onze webshop.

Bestel uw salontafel bij Salontafels-kopen.nl!

U bent op het juiste adres wanneer u een tafel voor in uw salon of woonkamer wilt aanschaffen. Naast de prachtige salontafels die wij hebben kunt u ook bij ons terecht voor verschillende bijzettafels. Deze kunt u natuurlijk ook afstellen op het ontwerp van uw salontafel. Door de verschillende stijlen en modellen van onze tafels, kunt u altijd wel een geschikt model in onze webshop vinden. Zo kunt u kiezen uit:

  • Industrieel & stoer
  • Klassiek & stijlvol
  • Landelijk & romantisch
  • Modern & design
  • Trendy & hip

Van al deze verschillende stijlen zijn verschillende modellen verkrijgbaar in diverse afmetingen. Voor iedere kamer is er dus wel een geschikte salontafel te vinden. Wanner u vragen heeft over een van onze modellen, stel deze dan gerust aan onze medewerkers! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ontdek onze volledige collectie aan prachtige salontafels!